Κοπή πίτας 2019

Κοπή πίτας 2019

Η φωτογραφική ομάδα Διάφραγμα 26 κόβει την πίτα της για το 2019

Καλεσμένη μας η φίλη Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης! Θα παρουσιάσει το έργο της και επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες των μελών της.

⇒ 20:15: παρουσίαση της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.
⇒ 21:15: κόψιμο πίτας, κλήρωση δώρων και πάρτι

Με την είσοδό σας στην εκδήλωση μην ξεχάσετε να πάρετε το δωρεάν λαχνό σας γιατί θα κληρωθούν αρκετά δώρα!

Ενδεικτικά θα κληρωθούν μηνιαία πάσο για δωρεάν προβολές στο Cinemarian, ημερολόγια από το Διάφραγμα 26, βιβλία με ποιήματα του Ανδρέα Κατσικούδη, εκδρομές με το Διάφραγμα 26, μαθήματα φωτογραφίας και κινηματογράφου και βιβλία από τις εκδόσεις Nexusmedia και το περιοδικό Photonet.

Είσοδος ελεύθερη

Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

Η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2011 από μια παρέα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία και που είχαν παρακολουθήσει δύο κύκλους σεμιναρίων υπό την αιγίδα του Δήμου. Σε αυτόν τον πυρήνα προστέθηκαν σταδιακά και άλλα μέλη με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Στόχος της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης είναι να φέρνει κοντά ερασιτέχνες που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας εποικοδομητικά τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση μέσα από μαθήματα, διαλέξεις, σεμινάρια, φωτογραφικές εκθέσεις, φωτογραφικές εξορμήσεις κ.ά.

Από τον Οκτώβριο του 2011 στεγαζόμαστε σε χώρο που μας παραχώρησε ο Δήμος της πόλης μας στο Άλσος Καλαβρύτων.

Έκτοτε διοργανώνουν ή συνδιοργανώνουν εκθέσεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ κάθε εβδομάδα πραγματοποιούν συναντήσεις στις οποίες γίνονται προβολές φωτογραφιών, συζητήσεις, θεματικές παρουσιάσεις, σεμινάρια αρχαρίων και προχωρημένων, φωτογραφίσεις και λοιπές δραστηριότητες. Οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές για το κοινό.

www.fotolesxi.com