ΦΩΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΔΩΡΕΑΝ

 

Δωρεάν Φωτοβόλτα στο Πεδίον του Άρεως

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

 

Το Πεδίον του Άρεως είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας, γύρω από το οποίο υφίσταται και η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας

Το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι' αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του '21.

Το άλσος αυτό έχει έκταση 277 στρέμματα μαζί με τον λόφο Φινόπουλου.

Το 2019 πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ανάπλασης, ενώ επαναλειτούργησαν το θέατρο Άλσος και το περίπτερο Γαρδένια.

(Wikipedia).

 

Το ραντεβού μας είναι το πρωί στις 11:00 π.μ. μπροστά στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄.

 

Μπορεί να έρθει μαζί μας όποιος επιθυμεί, ακόμα κι αν δεν φωτογραφίζει. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για νέους ηθοποιούς και μοντέλα να μας ποζάρουν κι εμείς να τους δώσουμε ωραίες φωτογραφίες για την προώθηση της δουλειάς τους! Οι συμμετέχοντες στη φωτοβόλτα ενδέχεται να φωτογραφηθούν και να βιντεοσκοπηθούν για να μπει σχετικό υλικό στις διάφορες σελίδες της ομάδας.

 

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή – προτείνεται όμως να γραφτείτε στην ενημερωτική μας λίστα για να μαθαίνετε έγκαιρα τις εκδηλώσεις μας (στέλνουμε στο [email protected] και στο θέμα γράφουμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ).

Η φωτοβόλτα θα ακυρωθεί μόνο σεπερίπτωση ιδιαίτερα κακού καιρού και τότε θα βγει ανακοίνωση εδώ:  www.facebook.com/diafragma26

 

Να θυμίσουμε ότι ο «κακός καιρός» έχει για μας τους φωτογράφους το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και το κρύο ή μια ψιχάλα δεν μας αποθαρρύνουν!

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουρταλής

Αφίσα: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος