ΤΟ 10ο PHOTONET SPECIAL DAY

ΤΟ 10ο PHOTONET SPECIAL DAY

Συμμετέχουμε ως φωτογραφική ομάδα!

Θα είμαστε εκεί ως ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 με το υλικό μας, φωτογραφίες και βιβλία μας και μια έκπληξη!

Στην επετειακή δέκατη διοργάνωσή του, το Photonet Special Day σάς περιμένει με ένα μοναδικό πρόγραμμα και δώρα αξίας άνω των 2000€! Αποκτήστε ΤΩΡΑ το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής, και εξασφαλίστε δικαίωμα εισόδου & συμμετοχής στις κληρώσεις των δώρων και παρακολούθησης των workshops, των ομιλιών και των συζητήσεων του προγράμματος!

Μεγαλύτερο και πλουσιότερο από ποτέ, το φετινό event φιλοξενεί τα σημαντικότερα ονόματα εταιριών της φωτογραφίας την Κυριακή 19 Noεμβρίου 2023 στην αίθουσα Olympia Hall του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 280 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης. Aκολουθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά προκειμένου να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή και να παραλάβετε αυτόματα στο email σας το δωρεάν προσωπικό σας εισιτήριο εισόδου!

Από το ξεκίνημά τους, το 2014, πάγιος και βασικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν άμεση και δωρεάν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τη διεξαγωγή τους δίνουν την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης, που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφους, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

Περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και πώς θα μπείτε δωρεάν στην εκδήλωση εδώ!