Πρόσκληση για Φωτογράφους

Πρόσκληση για Φωτογράφους

Εθελοντική Φωτογράφιση Αγώνα στην Αθήνα

Πρόσκληση για φωτογράφους:

 

Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη

 

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

 

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 φωτογραφίζει κάθε χρόνο εθελοντικά τον υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος POIKILO ROCKY MOUNTAIN που διοργανώνει ο σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ένας σύλλογος με έντονη παρουσία στο λαϊκό αθλητισμό  και που προστατεύει το Ποικίλο Όρος με διάφορους τρόπους.

 

Επειδή χρειάζονται πολλοί φωτογράφοι, καλούμε νέους κι έμπειρους φωτογράφους να συνδράμουν! Είναι μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη (αλλά και κάπως κουραστική) φωτογραφική εμπειρία. Επίσης ο διοργανωτής μας ετοιμάζει μια τσάντα με δωράκια από τους χορηγούς του αγώνα (και το ωραίο τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι). Να σημειώσουμε επίσης ότι για κάποιους που τους ενδιαφέρει επαγγελματικά η φωτογραφία είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξουν σχετικό πορτφόλιο!

 

Χρειάζεται SLR, δεν μας ενδιαφέρει προηγούμενη εμπειρία, οδηγίες θα δοθούν από τον Ανδρέα Κατσικούδη και το μόνο μας στοίχημα είναι να προλάβουμε να φωτογραφίσουμε από το πόστο μας όλους τους αθλητές που περνούν! Πάντα φυσικά βρίσκουμε ευκαιρία και για πιο δημιουργικές εικόνες.

 

Δηλώνουμε το ενδιαφέρον μας στο email   [email protected]   (στο θέμα του μηνύματος γράφουμε ΑΓΩΝΑΣ) για να μας σταλούν λεπτομερείς πληροφορίες για τη φωτογράφιση.

 

Πληροφορίες για τον αγώνα: http://www.pdsodysseas.gr/

Πληροφορίες για το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26: https://diafragma26.gr/

 

Η φωτογραφία της αφίσας είναι της Αθανασίας Δαδάρου