Φωτοεξόρμηση στο Δουργούτι

Φωτοεξόρμηση στο Δουργούτι

με το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Φωτοεξόρμηση στο Δουργούτι  με το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Κυριακή 20  Νοεμβρίου 2022 στις 10:15 π.μ.

 

Το ραντεβού μας είναι μπροστά στο ΕΜΣΤ, στη Λεωφόρο Καλλιρόης (Λ. Καλλιρόης και Φραντζή).

10:30  το πρωί θα ξεκινήσουμε από κει για να δούμε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Αθήνας (Δουργούτι, Νέος Κόσμος) που εξακολουθεί με τα κτίρια του, τα μικρά του πάρκα, τις αυλές και τη γενικότερη ατμόσφαιρα της να αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικά μέρος που λίγοι το έχουν περπατήσει. Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το ΕΜΣΤ ξεκινάει ένας άλλος κόσμος. Αξίζει μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο και θα εντυπωσιαστείτε με αυτά που θα διαβάσετε και θα δείτε!

Μπορεί να έρθει όποια/ος θέλει μαζί μας και ευχαρίστως να μας ρωτήσει και απορίες του πάνω στην τεχνική της φωτογραφίας (με μέτρο όμως, δεν είναι μάθημα φωτογραφίας και θέλουμε κι εμείς να φωτογραφίσουμε). Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή.

Να έχουμε μαζί νερό, καπέλο και καλή διάθεση!

Στο τέλος της βόλτας μας (περίπου μιάμιση ώρα) υπάρχουν δύο δυνατότητες που θα εξετάσουμε εκείνη τη στιγμή: α) Πάμε να δούμε τις περιοδικές εκθέσεις του ΕΜΣΤ που εκείνη την ημέρα ολοκληρώνονται ( πληροφορίες: https://www.emst.gr/visit ) ή/και β) Πάμε για καφέ να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε για την αγαπημένη μας τέχνη (όπου μας χωράει εκεί κοντά).

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη φωτογραφία δρόμου. Ζητάμε, αν είναι δυνατόν, άδεια για να φωτογραφίσουμε κάποιον, δεν βγάζουμε παιδιά (εδώ ρωτάμε απαραίτητα πρώτα το γονιό) και δεν αναρτούμε στο διαδίκτυο φωτογραφίες που μπορεί να προσβάλουν κάποιον άνθρωπο!

Περισσότερα από κοντά (θα είναι μαζί μας ο Ανδρέας Κατσικούδης, δάσκαλος φωτογραφίας).

Δείτε επίσης εδώ για περισσότερες  εκδηλώσεις μας:  diafragma26.gr

 

Γραφτείτε στην ενημερωτική μας λίστα για να μαθαίνετε έγκαιρα για τις εκδηλώσεις μας στο  [email protected]  (γράφουμε στο θέμα του μηνύματος Ενημέρωση)

 

Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

www.facebook.com/diafragma26                 www.instagram.com/diafragma26