Γωνία Λήψης

Γωνία Λήψης

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με θέμα: «ΘΑΛΑΣΣΑ».

Γωνία Λήψης

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με θέμα: «ΘΑΛΑΣΣΑ».

 

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι:

Ελένη Ιωάννου, Βασίλης Μήτογλου, Χάρης Νικολαΐδης, Όλγα Παπαλεξάνδρου, Γιάννης Πατρώνης.

Κριτική επιτροπή ήταν οι:

Μανιάννα Τσερκέζου (φωτογράφος), Νίκος Νικόπουλος (φωτογράφος) και Ανδρέας Κατσικούδης (δάσκαλος φωτογραφίας).

 

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα (φωτογράφος)

 

Ο διαγωνισμός  επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Οι διακριθέντες φωτογράφοι εξασφαλίζουν προβολή μέσα από τις διάφορες σελίδες μας και τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας. Επίσης μια φορά το χρόνο εκθέτουμε τις φωτογραφίες  που έχουν διακριθεί με έξοδα της φωτογραφικής μας ομάδας, ενώ υπάρχουν και δώρα που θα κληρώνονται ανάμεσα στους φωτογράφους αυτούς.

 

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί 6 διαγωνισμοί (με θέματα: Χρώμα, Λουλούδια, Ζώα, Αυτοπορτρέτο, Σύννεφα και Θάλασσα) και προγραμματίζεται για το φθινόπωρο έκθεση όλων των φωτογραφιών που διακρίθηκαν πριν ανακοινωθεί νέο θέμα.

 

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 είναι μια ομάδα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχει δημιουργηθεί από τον Ανδρέα Κατσικούδη. Έχει έδρα την Αθήνα και οι περισσότερες δράσεις της φιλοξενούνται στο Cinemarian.

 

Αρχική

 

Χορηγοί δώρων: Albumake, RGB Studios, Nexus Publications, Κτήμα «ΟΨΙΜΟΣ», Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «Οδυσσέας», ΙΔΙΣΜΕ, Cinemarian

 

Χορηγoί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Φωτολόγιο, polismagazino.gr, thinkdrops.gr, Athens Art, BookSitting

 

(Τα ονόματα των φωτογράφων είναι πάνω στην αντίστοιχη φωτογραφία, παρακαλούμε να μη δημοσιεύονται φωτογραφίες χωρίς το αντίστοιχο όνομα)