Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Ναύπλιο

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Ναύπλιο

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Είμαστε έτοιμοι ως φωτογράφοι και νέοι (στο πνεύμα) άνθρωποι να ξαναπάρουμε τους δρόμους και τις εξοχές! Λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη μονοήμερη ανοιξιάτικη μας εκδρομή. Ελάτε και ας μην είσαστε φωτογράφοι – είμαστε γνωστοί για τις πετυχημένες εκδρομές και το ωραίο κλίμα που δημιουργούμε!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

Το ραντεβού  είναι 7:45  π.μ. στην έξοδο του Μετρό ΦΙΞ (οδός Καλλιρόης) για να ξεκινήσει το πούλμαν  στις 8:00 π.μ. ακριβώς.

 

Βόλτα και καφές στο πανέμορφο Ναύπλιο (κι εμείς έχουμε πάει αρκετές φορές, αλλά ακόμα δεν το έχουμε ούτε κατά διάνοια βαρεθεί!). Όσοι θέλουν μπορούν να ζητήσουν  φωτογραφικές συμβουλές από τα μέλη της ομάδας και από το δάσκαλο μας Ανδρέα Κατσικούδη.

 

Στη συνέχεια πηγαίνουμε για φαγητό σε υπέροχο χωριό (έκπληξη) λίγα χιλιόμετρα από το Άργος.

 

Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα γίνει περίπου στις 7:45 μ.μ.

 

Προσοχή!

Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα! Mάσκες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού (και οι μυτούλες μέσα!). Επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο αν είστε εμβολιασμένοι ή έχετε κάνει rapid test (δεν ξεχνάμε να έχουμε μαζί τα πιστοποιητικά μας).

Δεν είμαστε ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά φωτογραφική ομάδα! Μπορεί να ακολουθήσει τις εκδρομές μας όμως όποιος θέλει, γνωρίζοντας ότι μας αρέσει να περπατάμε και ο άσχημος καιρός μας κάνει να χαμογελάμε (τα σύννεφα είναι η χαρά του φωτογράφου)!

Προτείνουμε πάντα: παπούτσια για περπάτημα, ντύσιμο ανάλογο των καιρικών συνθηκών, νερό, καπέλο και μεγάλο χαμόγελο!

 

Κρατήσεις θέσεων

 

Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή των 17 ευρώ στο Cinemarian, Σισμάνη 16 Αθήνα, 300 μέτρα από το μετρό ΦΙΞ, χάρτης, Τετάρτες 18:00 – 22:00

ή με κατάθεση στο λογαριασμό: GR090 17190 2000 6902 1332 13495 Τράπεζα Πειραιώς, Φόρτης Γιώργος (πρώτα παίρνετε τηλ.  στο 6978545812 ή στέλνετε email , σε αυτό που ακολουθεί, για να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχουν κενές θέσεις και μετά κάνετε την κατάθεση και στέλνετε μήνυμα στο email [email protected]  γράφοντας ότι πρόκειται για την εκδρομή και το επίθετό σας που φαίνεται στην κατάθεση – τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη και μπορεί να φτάσουν τα 4 ευρώ αν χρησιμοποιήσετε άλλη τράπεζα)

 

Για επικοινωνία:  [email protected]  ή στο 6978545812 (7 μ.μ. -9 μ.μ ),  Κώστας Σταμπάνης

 

Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

βίντεο από προηγούμενες εκδρομές μας 

Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 ετοιμάζει  έκθεση με φωτογραφίες από τις εκδρομές μας και θα συμμετέχουν όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν! Σύντομα περισσότερα στο email των συμμετεχόντων.