ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Θάλασσα

Γωνία Λήψης

 

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

6o Θέμα: ΘΑΛΑΣΣΑ

 

Με στόχους να προβάλουμε τη δουλειά νέων, αλλά και παλιότερων φωτογράφων, να πάρουμε έμπνευση για τη δική μας και να κάνουμε νέους φίλους, διοργανώνουμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας ανοικτό στον καθένα φωτογράφο. Δωρεάν και χωρίς πολύπλοκους όρους συμμετοχής.

 

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Οι διακριθέντες φωτογράφοι εξασφαλίζουν προβολή μέσα από τις διάφορες σελίδες μας και τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας. Επίσης μια φορά το χρόνο εκθέτουμε τις φωτογραφίες που έχουν διακριθεί με δικά μας έξοδα, ενώ υπάρχουν και δώρα που κληρώνονται ανάμεσα στους φωτογράφους αυτούς.

 

6o Θέμα: «Θάλασσα»

Διάρκεια: ως 20 Απριλίου 2022

Συμμετοχή: Δωρεάν

Διοργάνωση: Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης

Φωτογραφία αφίσας και σχεδιασμός: Μαργαρίτα Τσορβά

 

Τρόπος: Οι φωτογράφοι στέλνουν  τις φωτογραφίες τους μέσα από το wetransfer στο email [email protected] . Από 1 ως 3 φωτ. σε πλήρη ανάλυση (όχι συμπίεση) και χωρίς λογότυπο πάνω τους. Γράφουν στο μήνυμα  όνομα, κινητό τηλέφωνο και αν συμφωνούν να ενημερώνονται κάθε μήνα για ότι οργανώνει η ομάδα (πέρα από το διαγωνισμό).

 

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα προβληθούν με το όνομα του φωτογράφου και θα συμπεριληφθούν  στην ετήσια έκθεση που θα οργανώσει το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.

Η κριτική των φωτογραφιών θα γίνεται από τριμελής επιτροπή με βασικό μέλος τον Ανδρέα Κατσικούδη. Η επιτροπή δεν  γνωρίζει τα ονόματα των φωτογράφων.

 

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 είναι μια ομάδα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχει δημιουργηθεί από τον Ανδρέα Κατσικούδη. Έχει έδρα την Αθήνα και οι περισσότερες δράσεις της φιλοξενούνται στο Cinemarian.

 

Χορηγοί δώρων (ως τώρα): Albumake, RGB STUDIOS, NEXUS PUBLICATIONS, Κτήμα ΟΨΙΜΟΣ, Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «Οδυσσέας»

 

Χορηγoί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Φωτολόγιο, polismagazino.gr, thinkdrops.gr, Athens Art, BookSitting

 

Πληροφορίες για άλλες εκδηλώσεις μας (σεμινάρια, εκθέσεις, φωτοεξορμήσεις, άρθρα για τη φωτογραφία κλπ):akatsikoudis.blogspot.com