Οι διακριθέντες φωτογράφοι του διαγωνισμού ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Οι διακριθέντες φωτογράφοι του διαγωνισμού ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΓΩΝΙΑ ΛΗΨΗΣ, Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Γωνία Λήψης

 

Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με θέμα: «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ».

 

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: Σταμάτης Βρεττός, Άννα Δημητροκάλη, Je_on Papageorgiou, Γιώργος Πάττας και Δέσποινα Πλαζομίτη.

 

Κριτική επιτροπή ήταν οι: Ανδρέας Κατσικούδης (δάσκαλος φωτογραφίας), Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (χορευτής), Δημήτρης Μαυροφοράκης (κινηματογραφιστής - RGB STUDIOS).

 

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα (φωτογράφος)

 

Ο διαγωνισμός θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Οι διακριθέντες φωτογράφοι εξασφαλίζουν προβολή μέσα από τις διάφορες σελίδες μας και τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας. Επίσης μια φορά το χρόνο θα εκθέτουμε τις φωτογραφίες που έχουν διακριθεί με έξοδα της φωτογραφικής μας ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και δώρα που θα κληρώνονται ανάμεσα στους φωτογράφους αυτούς.

 

Έχει ήδη ανακοινωθεί το θέμα του επόμενου διαγωνισμού: «ΖΩΑ» και υπάρχουν πληροφορίες στη σελίδα https://diafragma26.gr/

 

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 είναι μια ομάδα από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχει δημιουργηθεί από τον Ανδρέα Κατσικούδη. Έχει έδρα την Αθήνα και οι περισσότερες δράσεις της φιλοξενούνται στο Cinemarian.

 

Χορηγoί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Φωτολόγιο, polismagazino.gr, thinkdrops.gr, Athens Art, BookSitting