Φωτοεξόρμηση στην Παύλιανη

Φωτοεξόρμηση στην Παύλιανη

ΕΚΔΡΟΜΗ

Φωτοεξόρμηση στην Παύλιανη με το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, 7:10 π.μ.

 

Παύλιανη:

Με σεβασμό, αγάπη και μεράκι για τη διαφύλαξη, ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος, η Παύλιανη είναι ενταγμένη στο πιλοτικό πρόγραμμα Habitat Agenda που αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη των χωριών και εκτέλεση πρότυπων έργων ανάπλασης για την αναβάθμισή τους.

 

Στο μοναδικό στην Ελλάδα φυσικό Πάρκο, στις πηγές του Ασωπού, ο επισκέπτης εκστασιάζεται μέσα από ένα μαγευτικό μονοπάτι, όπου αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των νερών, καταλήγοντας στην καρδιά του φυσικού πάρκου.To πάρκο κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε βήμα: Κούνιες που αιωρούνται πάνω από το ποτάμι, πολύχρωμες υφασμάτινες αιώρες δεμένες στα έλατα, ένα γήπεδο βόλεϊ, μουσική γέφυρα και πολλά άλλα παιχνίδια!

 

Πρόγραμμα:

Συνάντηση στις 7:10 π.μ. στην οδό Καλλιρόης (ακριβώς στην έξοδο του μετρό Συγγρού - ΦΙΞ) και αναχώρηση στις 7:25 π.μ. για την Παύλιανη Φθιώτιδας. Άφιξη στην Παύλιανη περίπου 11:00. Πεζοπορία στο πάρκο αναψυχής μέχρι την καρδιά του φυσικού πάρκου. Μεσημεριανό φαγητό στο χωριό Παύλιανη (σε ταβέρνα, είναι προαιρετικό). Αναχώρηση από κει στις 4:30 μ.μ. για επιστροφή στην Αθήνα (στο ίδιο σημείο) περίπου στις 8:00 μ.μ.

 

Απαραίτητος εξοπλισμός εκδρομής:

·      Αθλητική ενδυμασία & Αθλητικά ή ελαφριά ορειβατικά παπούτσια

·      Καπέλο, Αντηλιακό

·      Αντιανεμικό ή ελαφρύ μπουφάν

·      Σακίδιο πλάτης

 

Σακίδιο πλάτης για την πεζοπορία με:

·      Νερό, σνακ

·      Μαγιό, παντόφλες και πετσέτα θαλάσσης για το πλατσούρισμα στο ποτάμι ή για όποιον επιθυμεί να βουτήξει στο ποτάμι

 

Άλλες οδηγίες:

 

Σε όλη τη διάρκεια που είμαστε μέσα στο πούλμαν φοράμε αυστηρά και σωστά τις μάσκες μας (η μυτούλα μέσα!). Στην πεζοπορία επειδή είναι άσκηση επιτρέπεται να βγει η μάσκα, με την προϋπόθεση ότι κρατάμε απόσταση δυο τουλάχιστον μέτρα από τους άλλους. Είναι καλύτερα να μη συμμετέχουν στην εκδρομή αυτή άτομα που δυσκολεύονται στο περπάτημα. Δεν θα τρέχουμε γιατί είμαστε φωτογράφοι, αλλά απαιτείται καλή υγεία και μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Όσοι χάσουν το πούλμαν λόγω καθυστέρησης δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων. Επίσης ακύρωση κι επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει δεκτή μόνο αν υπάρχει λίστα αναμονής κι έτσι άτομο να αντικαταστήσει αυτόν που δεν μπορεί να έρθει.

 

Τρόπος συμμετοχής:

 

Κράτηση θέσης με την πληρωμή το ποσού των 17 ευρώ (περιλαμβάνει μόνο την μετακίνησή μας κι όχι φαγητό ή κάτι άλλο). Ακολουθούν οι δύο τρόποι πληρωμής. Και στις δύο όμως περιπτώσεις πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο στο 697 8545812 για να δούμε αν υπάρχουν κενές θέσεις! Επίσης δηλώνουμε στο τηλέφωνο αν επιθυμούμε ταβέρνα για να κλείσουμε έγκαιρα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποια προσφορά.

 

Α) Τρόπος: Περνάμε από το Cinemarian Τετάρτες 7 – 10 μ.μ. (με το ακριβές ποσό)

 

Β) Κατάθεση στο λογαριασμό GR 090 17190 2000 6902 1332 13495  Τράπεζα Πειραιώς, Φόρτης Γιώργος (τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη). Στη συνέχεια στέλνουμε φωτογραφία της κατάθεσης στο email: [email protected]

 

 

Υπεύθυνος εκδρομής: Κώστας Σταμπάνης

Επιμέλεια προγράμματος και φωτογραφίες: Βίκυ Ολυμπίου