Φωτογραφίζουμε αγώνα ορεινού τρεξίματος

Φωτογραφίζουμε αγώνα ορεινού τρεξίματος

Poikilo Rocky Mountain

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 θα καλύψει εθελοντικά ένα υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Αθήνα, αυτόν που διοργανώνει ο Σύλλογος Οδυσσέας

Μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά όσοι φωτογράφοι επιθυμούν (κι ας μην είναι μέλη της ομάδας μας). Είναι μια ενδιαφέρουσα φωτογραφική εμπειρία!

Οι διοργανωτές τοποθετούν τον κάθε φωτογράφο σε διαφορετικό σημείο και στόχος μας είναι να βγάλουμε όλους τους αθλητές που περνούν από μπροστά μας!

Μας δίνουν νερό και κάτι να φάμε, ενώ πάντα μας έχουν κι ένα δωράκι (πέρσι μια υπέροχη αθλητική τεχνική μπλούζα)
Φορτίστε μπαταρίες, πάρτε άδειες κάρτες (τραβάμε αρχεία μέτρια Jpeg κι όχι μεγάλα), καπέλο και ελάτε να βοηθήσουμε με τις φωτογραφίες μας (πρόκειται για ένα σύλλογο με μεγάλη προσφορά στο λαϊκό αθλητισμό!), να αποκτήσουμε εμπειρία ως φωτογράφοι, αλλά και να περάσουμε καλά!

Στείλτε email στο [email protected] δηλώνοντας τη συμμετοχή σας (όσο πιο σύντομα μπορείτε για να ετοιμάσει ο σύλλογος τα δωράκια μας)

To ραντεβού μας είναι κοντά στην γραμματεία του αγώνα στις 8:45 π.μ.

Και μετά τον αγώνα τις επόμενες δυο μέρες στέλνουμε στο ίδιο email τις φωτογραφίες μας σε μέτρια ανάλυση (με wetransfer ως 1 megabyte)

Πληροφορίες για τον αγώνα: http://www.pdsodysseas.gr/kanonismoi-poikilo-rocky-mountain