Φωτοεξόρμηση στη Χαλκίδα

Φωτοεξόρμηση στη Χαλκίδα

Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Χαλκίδα

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Πολύ κοντά στην Αθήνα, με πολλά μυστικά όμως που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι! Δυο φίλοι μας ερασιτέχνες φωτογράφοι από τη Χαλκίδα, ο Άγγελος Βουρδάκης και η Αναστασία Μαστραγγελή μας ετοιμάζουν μια υπέροχη ξενάγηση αποκλειστικά για φωτογράφους.

 

Σε σχέση με την κατεύθυνση του φωτός, αλλά και τις καιρικές συνθήκες και φυσικά το χρόνο μας θα επισκεφτούμε:

 

Δημαρχείο, Παλιά Γέφυρα, Λαογραφικό Μουσείο, Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, Νέα Γέφυρα, τα παλιά σπίτια γύρω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το Κάστρο Καράμπα (υπέροχη θέα από ψηλά, στάση για καφέ – εκεί είναι κι ο τάφος του Γιάννη Σκαρίμπα), Μουσείο Οίνου και Λαογραφίας Τζιβάκη (16 χλμ από Χαλκίδα), Κόκκινο Σπίτι, Τζαμί Εμίρ Ζαδέ, Πηγές Δρέθουσας (σπήλαια και λίμνη), Αλευρόμυλο «Δήμητρα»,  Σιδηροδρομικό Σταθμό, περιοχές στην Νέα Αρτάκη, Λιανή Άμμο (έντονη η παλίρροια και ανάλογα τον καιρό μπορεί να δούμε Kite Surfers!), τον υδροβιότοπο Κολοβρέχτη,  ενώ ανάλογα με το χρόνο μας μπορεί να επισκεφτούμε και τη Στενή Ευβοίας, το Φαράγγι Δγάλης και τα Δρακόσπιτα της Δίρφυς!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

Το ραντεβού μας είναι 7:45 π.μ. στην έξοδο του Μετρό ΦΙΞ (οδός Καλλιρόης) για να ξεκινήσουμε στις 8:00 π.μ. ακριβώς. Το μεσημέρι θα φάμε σε ταβέρνα που θα μας προτείνουν οι οδηγοί μας (προαιρετικό).

Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα γίνει περίπου στις 8:00 μ.μ.

Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή των 15 ευρώ στο Cinemarian (κάθε Τετάρτη 6 – 10 μ.μ.  Σισμάνη 16 Αθήνα, 300 μέτρα από το μετρό ΦΙΞ, χάρτης )

 

ή με κατάθεση στο λογαριασμό:

 

GR090 17190 2000 6902 1332 13495 Τράπεζα Πειραιώς, Φόρτης Γιώργος (πρώτα ζητάτε με μήνυμα στο email ή στο κινητό που ακολουθεί να μάθετε αν υπάρχει κενή θέση, και μετά κάνετε κατάθεση των χρημάτων και στέλνετε μήνυμα στο email [email protected]  γράφοντας ότι πρόκειται για την εκδρομή, επίθετό σας που φαίνεται στην κατάθεση και φωτογραφία της απόδειξης)

 

 

Πληροφορίες:  [email protected]  Κώστας Σταμπάνης (αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας γράψτε το κινητό σας στο email να σας καλέσουμε ή καλέστε στο 6978 545812, Κώστας, μετά τις 8 μ.μ.)

 

 

Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

 

βίντεο από προηγούμενες εκδρομές μας

Ετοιμάζουμε έκθεση με φωτογραφίες από τις εκδρομές μας! Σύντομα περισσότερα…

 

Λίγες διευκρινήσεις!

Στις εκδρομές μας μπορούν να έρθουν όποιοι θέλουν (αν υπάρχει θέση). Είναι όμως σχεδιασμένες περισσότερο για φωτογράφους. Θέλουμε παπούτσια για περπάτημα, νερό, καπέλο, καλή διάθεση και χαμόγελο. Δεν είμαστε ταξιδιωτικό πρακτορείο αλλά μια ομάδα φίλων της φωτογραφίας που ταξιδεύει! Λάθη θα κάνουμε σίγουρα… Όπως κι αλλαγές στο πρόγραμμά μας, ανάλογα τον καιρό και το χρόνο που ξοδεύουμε σε κάθε μέρος. Επιστροφές χρημάτων σε άτομα που δεν θα έρθουν τελικά σε μια εκδρομή γίνονται μόνο αν το πουν τόσο έγκαιρα που προλάβουμε να δώσουμε την θέση τους σε άλλους!