5o PHOTONET SPECIAL DAY

5o PHOTONET SPECIAL DAY

Για άλλη μια φορά συμμετέχουμε στην εκδήλωση του περιοδικού Photonet.

Θα είμαστε λοιπόν εκεί στην ωραία αυτή πρωτοβουλία με υλικό μας. Έχουμε φτιάξει ένα βίντεο που παρουσιάζει τις δράσεις μας ως φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26, ενώ θα υπάρχει και το νέο μας φωτογραφικό ημερολόγιο για το 2019!

Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό PHOTONET

5o PHOTONET SPECIAL DAY

Το νέο ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς, είναι στο Trii Art Hub. Η διεύθυνση του πολυχώρου είναι: Δράκου 9, Κουκάκι, ελάχιστα μέτρα από το σταθμό του μετρό (στάση Συγγρού - Φιξ).

Ύστερα από την επιτυχία των τεσσάρων Photonet Special Days, η φετινή διοργάνωση θα είναι διευρυμένη σε συμμετοχές εταιριών, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει και επιλεγμένες φωτογραφικές ομάδες, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά των μελών τους και να έρθουν σε επαφή με το ευρύ κοινό, στα πλαίσια της γενικότερης σχετικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει από το Photonet.

Στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό.

Παρουσίαση Θανάση Σταυράκη

Ο Θανάσης Σταυράκης, επικεφαλής φωτορεπόρτερ του Associated Press στην Αθήνα, μιλά για το «Πώς δημιουργείται μια ιστορία φωτορεπορτάζ». Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 4μμ. και θα επαναληφθεί (λόγω του πολύ αυξημένου ενδιαφέροντος) στις 5μμ.

Συμμετοχές εταιριών

Αλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Canon
DJI Store Greece (My Hellis)
ΕΙΖΟ
Fujifilm Hellas A.E.
Νikon (Δαμκαλίδης Δ. & Ι. ΑΕ)
Panasonic (Intertech SA)
Sigma

Παράλληλες εκδηλώσεις

Greek Instagramers Events
Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub
Photo Contest
Διάφραγμα 26

Αναλυτικές πληροφορίες: 5o PHOTONET SPECIAL DAY